nieuws

Basisplaats lonkt voor Thomas Verhaar

Thomas Verhaar begint komende zondag zo goed als zeker in de basis bij Sparta in de thuiswedstrijd tegen NEC. Het is de eerste keer dat de aanvaller, die vorig seizoen zo belangrijk was voor Sparta, dit seizoen in de basis begint.
Mede door een blessure kwam Verhaar dit prille seizoen tot nu toe alleen nog als invaller in het veld. Omdat de ploeg van Alex Pastoor goed draait was er geen aanleiding om Verhaar op te stellen. Nu Craig Goodwin geblesseerd is en zo goed als zeker het duel met NEC moet missen kan Verhaar op zijn positie starten. De Australier Goodwin heeft last van een geirriteerde spier. Ook lijkt Paco van Moorsel te starten tegen de ploeg uit Nijmegen. Hij neemt de positie over van Stijn Spierings. Pastoor kan zeker niet beschikken over de al langer geblesseerde Roland Bergkamp en Daniel Breedijk.
Sparta-NEC is de wedstrijd van de twee laatste kampioenen uit de Jupiler League. Vorig jaar speelden beide clubs tegen elkaar in het KNVB-bekertoernooi. In Nijmegen was NEC toen met 4-0 te sterk. Bij Sparta hebben trainer Alex Pastoor en aanvoerder Michel Breuer een verleden in Nijmegen.