nieuws

Bristol folkmuziek in Live uit Lloyd

Live uit Lloyd heeft vanavond een aantal jonge Britse muzikanten over de vloer uit Bristol. Het gaat om drie acts die gezamenlijk een korte Europese tour maken. De folkmuziek bindt de jongelui en in Live uit Lloyd laten ze horen wat in hun mars te hebben, vocaal en muzikaal. Alle drie spelen ze een eigen song en gezamenlijk ook nog twee coversongs.
Jack Cookson
(22) was in juni te gast als gitarist van
(klik). De gitarist en zanger vertelde over zijn eigen werk en zijn plan om met bevriende muzikanten een korte tour te gaan doen. Via de mail werd het contact gelegd en vandaag staat behalve Jack ook
Natalie Holmes
in de studio en het trio
Harry & The Gondolas
. Allemaal begin twintig en allemaal uit
Bristol
.
De drie muzikale acts hebben inmiddels eigen platen en bezig met nieuw materiaal. Voor enkelen was het de eerste maal in Rotterdam en het beviel de folky kompanen prima. Vrijdagavond spelen ze nog in de Rotterdamse Hostel Room, zondag nog Amsterdam en daarna Duitsland, Tsjechië en Zwitserland. Voor meer info klik je op de links hieronder.
Met in de studio: Jack Cookson, Natalie Holmes en Harry & The Gondolas, bestaande uit Harry Gould, Bubba Erikson en Samuel Snell. Video: Matt 'Lenscap' en tourmanager Mike.