FC Dordrecht verliest van Jong PSV

FC Dordrecht heeft het uitduel bij Jong PSV met 3-2 verloren. Na een vroege achterstand door een doelpunt van Pablo Rosario wist Dordrecht voor rust toch op voorsprong  te komen. Michael Chacon scoorde met een afstandsschot. Daarna tikte Jafar Arias de bal erin met een hakje.
Direct na rust sloeg Jong PSV-topscorer Sam Lammers toe en bracht de gelijkmaker op het bord. Na wat onhandigheid van de Dordtse defensie maakte Lammers zijn tweede doelpunt en bracht hij Jong PSV op 3-2.
Jong PSV-speler Dante Rigo kreeg een half uur voor het eind van de wedstrijd nog een rode kaart voor een harde overtreding. Het team moest daardoor verder met tien man. Desondanks lukte het Dordrecht niet om de gelijkmaker te scoren, ook al was dat wel verdiend geweest.
Door deze nederlaag wacht FC Dordrecht nog altijd op de eerste overwinning van het seizoen.