TPP speelt gelijk in eerste competitieduel

TPP Rotterdam
TPP Rotterdam is het seizoen 2016/2017 begonnen met een gelijkspel. Uit bij GZV Watergras werd het 4-4. Mo Amin Chaali scoorde twee maal namens de Rotterdammers.
Al binnen twee minuten scoorde Reginio Resida het eerste competitiedoelpunt voor TPP in dit seizoen. Vijf minuten later scoorde Amin Chaali de 2-0 en leek er dus niets aan de hand voor TPP. Watergras bleek echter de knop om te kunnen zetten en kwam snel op 1-2, wat ook de ruststand was. Na rust ging het hard en kwam Watergras ruim op voorsprong: 4-2.
Amin Chaali scoorde met een 10-metertrap de aansluitingstreffer en het laatste doelpunt was van Felix Verhaar die voor de 4-4 tekende. Zo houden de Rotterdammers toch nog een punt over aan het duel in Gouda.