nieuws

Botteghin: 'Met veel vertrouwen naar PSV'

Eric Botteghin gaat zondag met veel vertrouwen naar Eindhoven voor de topper tegen PSV. De verdediger van Feyenoord speelde donderdag een uitstekende wedstrijd tegen Manchester United (1-0). Botteghin: "Ik ben blij dat ik het goed gedaan heb, maar het is vooral een geweldige prestatie van ons als team. Het is een avond om nooit te vergeten."
In PSV treft Feyenoord een tegenstander die deze week ook Europees speelde tegen een topploeg. De Eindhovenaren speelden sterk tegen Atletico Madrid, maar verloren met 1-0. "Ik heb de wedstrijd gezien", vertelt Botteghin. "PSV heeft een goed team dat volwassen speelt. Ze kunnen op Europees niveau goed mee, dus het kan een mooie wedstrijd worden. Dit duel is nog niet bepalend in de strijd om het kampioenschap, maar we willen natuurlijk wel winnen."
Voor het begin van de competitie speelden PSV en Feyenoord al tegen elkaar in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Daarin verloor Feyenoord, met name door een slechte eerste helft. Dat moet anders, weet ook Botteghin. "Dat kan niet meer gebeuren. De tweede helft ging stukken beter, maar we zijn verder dan toen. We hebben veel vertrouwen en moeten er zondag gewoon staan."
PSV - Feyenoord begint zondag om 14:30 uur en is live te volgen op Radio Rijnmond.