nieuws

Rijnmond Nu: Single. Wat dan nog?

Je kent ze wel, die kreten, als: 'Ik ben happy single' of: 'Ik ga je koppelen'. Of: 'Waarom probeer je het niet eens op een datingsite?'. Sommigen voelen zich tweederangsburger als ze single zijn, sommigen willen nooit meer anders en weer anderen wachten nog steeds op de ware. Is het nu zo erg: alleenstaan?
Rijnmond Nu praat met documentairemaakster Beke Olyrhook. Zij maakte het document 'Lente' waarin vrouwen openhartig vertellen over hun verlangen naar een levenspartner.
Hoe ga jij om met je 'single'-zijn? Druk aan het internet-daten? Struin je alle kroegen af? Wat zoek je in de ware? Bel 010 - 436 44 36 of stuur een mail naar NU@Rijnmond.nl.
Of ben je lang single geweest en heb je nu de ware gevonden? Wat maakte hem of haar geschikt om met jou samen te zijn?
Je kunt ook een twitterbericht sturen naar @JournalistRuud mét #RijnmondNu :

RIJNMOND NU TWITTERKANAAL:

Rijnmond Nu: voor het nieuws uit jouw buurt maar ook uit binnen- en buitenland. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Voor het verhaal áchter het nieuws. En met bijzondere gasten in de studio. Ruud de Boer praat je iedere dag bij in Rijnmond Nu tussen 16.00 en 19.00 uur.

Kijk ook op de homepage van Rijnmond Nu.
Foto: Beke Olyrhook (c) Twitter
Staat er bij dit artikel het symbool van een luidsprekertje? Dan kun je de uitzending terugluisteren door er op te klikken. Gebruik je nu de app? Swipe dan de foto naar links.