Capelle verliest met 4-0 van FC Groningen

Capelle is in de KNVB-beker uitgeschakeld door FC Groningen. De eredivisieclub was bij de derde divisionist met 4-0 te sterk.
De bezoekers namen al snel afstand van de gastheren. Danny Hoesen krulde na tien minuten een vrije trap binnen (0-1) en even later verdubbelde voormalig Excelsior-speler Tom van Weert de marge (0-2). Capelle kreeg wel wat kansjes, met name via Tim Vincken.
Na rust was de thuisploeg opnieuw enkele keren gevaarlijk, maar een aansluitingstreffer bleef uit. Halverwege deel twee werd het 0-3. Hans Hateboer was trefzeker met het hoofd na een hoekschop van Yoell van Nieff. Twaalf minuten voor tijd maakte Alexander Sorloth er nog 0-4 van.