nieuws

Alex Pastoor: 'De beker willen we winnen'

In de laatste ontmoeting op Het Kasteel tussen Sparta en FC Dordrecht wonnen de Dordtenaren in een spannend duel met 3-2. Woensdagavond staan beide teams opnieuw tegenover elkaar in de KNVB-beker. Spartaan Denzel Dumfries kan het verloren duel tegen de Schapenkoppen nog goed herinneren. ''Het was een hete pot, maar we gaan nu volle bak voor de winst'', aldus de rechtsback van de Spartanen.
In de competitie kent Sparta een goede seizoenstart met tien punten uit zes wedstrijden. Nu wilt coach Alex Pastoor de gewonnen serie doorzetten in de beker. ''De beker willen we wel winnen. Het is niet belangrijk dat we goed spelen. Het gaat om winnen'', aldus Sparta-trainer Pastoor.
In tegenstelling tot de sterke seizoenstart van Sparta is FC Dordrecht het seizoen een stuk minder begonnen. De Dordtenaren bezetten na zeven duels de één na laatste plaats in de Jupiler League. Verdediger Mawouna Amevor ziet de bekerwedstrijd tegen de Spartanen dan ook als een lastige klus, maar denkt dat zijn team niet kansloos is. ''Ik vind Sparta een goede en degelijke eredivisieclub. Dus we moeten uiterst geconcentreerd zijn. Maar je krijgt echt wel kansen dus ik ga gewoon voor de overwinning.''
Sparta-FC Dordrecht begint woensdagavond om 20:00 uur op Het Kasteel. De wedstrijd is live te volgen via Radio Rijnmond.