nieuws

Rotterdamse vechtersbazen slaan toe in Tilburg

Voor deze zaak gaan we naar Tilburg. Om precies te zijn naar cafe Kok en cafe Extase, allebei aan de Heuvelring in Tiburg. De politie is namelijk op zoek naar een groep mannen uit de regio Rotterdam die worden gezocht voor een vechtpartij.
Op 30 april van dit jaar gaat een groep mannen op stap. ’s Middags zijn ze in Den Bosch en daarna rijden ze per trein door naar Tilburg. Rond half acht belanden ze in cafe Extase. Twee mannen uit de groep gaan buiten roken/ Ze ontdekken dat het in het naastgelegen cafe de Kok erg gezellig is. Ze gaan naar binnen en ontmoeten daar harde kern Willem II supporters. Zij vieren daar feest met supporters van het Engelse Bristol. De jongens gaan terug naar cafe Extase. De groep Willem II en Bristol supporters gaan daar ook naar toe. Wat er de directe aanleiding is, is niet duidelijk maar er ontstaat een grote vechtpartij tussen de twee groepen. Daarbij wordt met barkrukken gegooid en geschopt en geslagen.
De groep uit Rotterdam loopt op enig moment weg. Drie van hen worden nog gezocht door de politie. Zijn staan op beeld. De vraag is: wie herkent ze?
Heeft u informatie voor de politie? Bel dan 0800-6070. Of Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.