Gio: 'We stonden er niet als team'

Feyenoord won donderdagavond met 4-1 van FC Oss en plaatste zich daarmee voor de tweede ronde van de KNVB-beker. Makkelijk ging het in De Kuip echter niet. ''In zulke wedstrijden moet je er als team staan en dat hebben we niet gedaan'', zei trainer Giovanni van Bronckhorst na afloop.
De coach van de Rotterdammers gaf onder meer aanvoerder Dirk Kuyt en Karim El Ahmadi rust voor de bekerconfrontatie met de Brabanders. ''We beginnen goed met een aantal kansen, maar komen via de counter snel op achterstand. Daarna gaat het tempo omlaag en kunnen we niet brengen wat we de laatste wedstrijden wel brachten.''
Ondanks dat FC Oss bij een 1-1 tussenstand een enorme kans kreeg, zag Van Bronckhorst wel verbetering in de tweede helft. ''Na die kans voor FC Oss maken wij een aantal goals achter elkaar, maar de 4-1 was wel geflatteerd. Ik denk dat het verschil tussen beide ploegen in dit duel minder was dan deze uitslag.''