nieuws

Binnenland wint ook tweede duel ruim

Basketbal
Basketbal
De basketbalsters van Renes/Binnenland hebben ook de tweede wedstrijd van het seizoen gewonnen. Royal Eagles werd op eigen veld op een 54-90 nederlaag getrakteerd. Door de zege komt Binnenland op vier punten uit twee duels. Eerder deze week won de ploeg al van Rotterdam Basketbal, dat zaterdag tegen Grasshoppers speelde en met 88-55 verloor.
Handbal:

HARO Rotterdam is er ook in de vierde wedstrijd van het seizoen niet in geslaagd om een zege te boeken. De promovendus ging op eigen veld met 28-32 onderuit tegen AES Arnhem. HARO staat laatste in de eredivisie met nul punten.

Rugby:

The Hookers uit Hoek van Holland heeft zaterdag verloren van ASRV Ascrum. De gasten waren met 20-36 te sterk. Door de nederlaag blijft The Hookers staan op vier punten uit drie wedstrijden. RC Hilversum is koploper met 15 punten uit drie duels.
Tafeltennis:
De dames van Scyedam verloren zaterdag ook. Hilversum was in Schiedam met 4-2 te sterk. Scyedam heeft twee punten na drie duels en staat voorlaatste in de eredivisie. Hilversum is lijstaanvoerder.

Badminton:

In de eredivisie heeft TFS Barendrecht de uitwedstrijd bij koploper Van Zundert/Velo met 7-1 verloren. De Barendrechters staan zevende in de competitie met tien punten.