FC RIJNMOND PODCAST

Supporterspodcast Geluid van Zuid: met DJ Bootsy Paul en de absurde stijging van de kaartprijzen

Het Geluid van Zuid
Het Geluid van Zuid © Rijnmond
In de supporterspodcast Geluid van Zuid is DJ Bootsy Paul te gast. Behalve over de favoriete muziek van de spelers wordt er ook gesproken over de absurde stijging van de kaartprijzen, een Heineken-vlag bij het afscheid van Wim Jansen, de jeugdzonde van Feyenoords President-Commissaris, de column van Peenvogel en nog heel veel meer.
De supporters. De Kuip. De beleving. De historie. Alles wat Feyenoord zo mooi en bijzonder maakt belandt bij Geluid van Zuid op de spreekwoordelijke snijtafel. Messcherp de ene keer, met een gulle lach de andere keer. Maar altijd gemaakt met grote liefde voor de mooiste club van Nederland en verre omstreken, Feyenoord dus. Soms schuift er een gast aan. Ook met hem of haar geen gesprekken over knijpende linksbacks of de komende tegenstander. Geluid van Zuid vraagt zich maar één ding af: ‘Wat is dat voor een club?’
Te gast is DJ Bootsy Paul. De huis-DJ van Feyenoord draait al 15 jaar in De Kuip en vertelt waarmee hij rekening moet houden. "Je moet af blijven van nummers die door andere clubs zijn geclaimd. Geen La Cucaracha, geen Kernkraft 400 en Bob Marley is ook van de playlist af."
Geluid van Zuid is een tweewekelijkse podcast van drie Feyenoord-supporters. Dit zijn host Dave Geensen (seizoenkaarthouder en voormalig redacteur Hand in Hand), co-host Ellen Mannens (redacteur Hand in Hand, Stadion Sport Nieuws en auteur van diverse Feyenoord-boeken) en Harry Kerklaan (voormalig redacteur Hand in Hand).
Luister jij de FC Rijnmond Podcast al? Abonneer je snel!
Reageren op deze podcast? Mail ons op sport@rijnmond.nl