nieuws

Arias na dubbele beenbreuk: 'Mijn seizoen is voorbij'

Het is zo goed als zeker dat Jafar Arias dit seizoen niet meer in actie komt. De aanvaller van FC Dordrecht kwam in het duel tegen FC Volendam ongelukkig in botsing met keeper Hobie Verhulst en brak daarbij zijn kuit- en scheenbeen. ''De blessure staat voor zes tot negen maanden, dus mijn seizoen is als het goed is voorbij'', aldus Arias op zijn kamer in het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht.
De aanvaller, die nu in het ziekenhuis verblijft om te herstellen, voelde in eerste instantie niet dat hij zo'n zware blessure opliep in de botsing met de keeper van FC Volendam. ''Ik was van plan om op te staan, maar ik voelde aan m'n rechterbeen dat er iets niet goed was. Dus ik keek naar m'n rechterbeen en toen zag ik het bungelen. Ik schreeuwde het uit van de pijn en wist dat het over was'', vertelt de speler die nog steeds erg veel pijn heeft aan zijn been.
De speler, die geboren is op Curaçao, heeft het gruwelijke moment wanneer hij zijn blessure opliep één keer terug gezien. ''Ik heb het één keer durven te kijken, maar daarna niet meer", vertelt Arias. ''Het is een erg gevoelig moment. Het doet pijn als je het terugziet.''
De wedstrijd tegen FC Volendam werd na de lange blessurebehandeling van Arias gewoon uitgespeeld. FC Dordrecht versloeg de Volendammers met 1-0 en behaalde daarmee de eerste competitiezege van het seizoen. Arias is blij met het resultaat van zijn teamgenoten.
''Toen ik in de catacomben lag, vroeg ik of we hadden gewonnen. Ik ben blij voor de club en ook voor het team dat we onze eerste drie punten hebben kunnen binnenslepen. Hopelijk mogen er nog velen volgen", aldus de aanvaller.