nieuws

Krabbendam: 'Bilal heeft kansen zat gehad'

Bilal Basaçikoglu verdient bij Feyenoord volgens Martijn Krabbendam geen basisplaats ten koste van Steven Berghuis. "Hij heeft kansen zat gehad. Hij valt nu een paar keer goed in, maar dan hoeft hij niet meteen in de basis", zegt de Feyenoord-watcher van Voetbal International vrijdagmiddag in FC Rijnmond.
Krabbendam boog zich over de FC Rijnmond-stelling: Bilal verdient een basisplaats ten koste van Berghuis. 66% van de stemmers was het wél eens met de stelling. "Hoe slechter hij in viel, hoe vaker hij mocht invallen", vervolgt Krabbendam.

De ploeg van Giovanni van Bronckhorst verloor donderdagavond in de Europa League met 1-0 van Fenerbahçe. "Feyenoord kon niet onder de druk uit voetballen", aldus Krabbendam. "Als dat niet lukt dan kun je kiezen voor de lange bal, maar dat werkte ook niet, omdat er niet voldoende snelheid was. Feyenoord moet in balbezit nog meer brengen en dominanter worden."
Verder spraken presentator Etienne Verhoeff, Martijn Krabbendam en Geert den Ouden over de financiële situatie bij FC Dordrecht en blikten ze vooruit op de wedstrijden van Sparta en Excelsior.