Hockeyers Rotterdam onderuit tegen Amsterdam

HC Rotterdam
De hockeyers van HC Rotterdam hebben zondag een zure nederlaag geleden in de hoofdklasse. Op eigen terrein werd met 3-2 verloren van aartsrivaal Amsterdam. Daardoor loopt de achterstand op de hoofdstedelingen na vier wedstrijden op tot zeven punten.
HC Rotterdam keek in de tweede helft tegen een 2-0 achterstand aan door goals van Max Sweering en Tijn Lissone, maar in twee minuten tijd wist aanvoerder Jeroen Hertzberger de stand met twee goals nog gelijk te trekken. Vlak voor tijd bezorgde Justin Reid-Ross de bezoekers echter de overwinning.
Na vier duels staat de Rotterdamse formatie van coach Albert Kees Manenschijn zevende met 'slechts' vijf punten.