nieuws

Duizenden Feyenoorders geweigerd op Old Trafford

Manchester United - Feyenoord
Manchester United - Feyenoord
De nodige supporters van Feyenoord hebben donderdag bericht gekregen van Manchester United dat hun toegangskaarten voor de onderlinge wedstrijd op 24 november zijn geblokkeerd. Bijna 3000 fans hadden kaarten gekocht voor een thuisvak op Old Trafford.
Waarschijnlijk zullen er veel Feyenoord-supporters zonder wedstrijdkaart in Manchester rondlopen. De meeste fans hebben na het kopen van de toegangsbewijzen ook een vliegticket en hotel geboekt.
In een e-mail van Manchester United, die supporters op Twitter hebben geplaatst, staat te lezen dat de Britten hebben gekeken of iemand in het verleden vaker kaarten voor een thuisduel van Manchester United had gekocht. Mensen waarbij dit niet het geval was, kregen een e-mail met de mededeling dat de gekochte kaarten geblokkeerd zijn en het geld wordt teruggestort.
Manchester staat alleen toe dat Rotterdamse fans in het uitvak plaatsnemen en verwijst in hun e-mail door naar Feyenoord, voor het aanschaffen van een kaart voor de wedstrijd. Bij Feyenoord is op dit moment nog geen informatie bekend over de kaartverkoop voor de uitwedstrijd in Engeland. Deze maand vindt in Manchester een eerste overleg plaats tussen beide clubs en de autoriteiten.