nieuws

Roos Blufpand in Live uit Lloyd

Live uit Lloyd presenteert vanavond een uurtje Roos Blufpand. De 23-jarige singer-songwriter heeft een tweede album uitgebracht en koppelde er meteen een gelijknamige theatertour aan vast: 'Hoe Dan' heet de plaat en voorstelling.
Volgens
Roos
liggen liedjes overal voor het oprapen. Verscholen in het wit van de ogen van alle mensen of verstopt in haarzelf. Ook haar tweede album, opvolger van '
Ik Ben
' uit 2014, staat opnieuw een collectie zeer persoonlijke en smaakvolle songs. In het Nederlands, dus het beklijft en ontroert meteen.
Het nieuwe album 'Hoe Dan' is ook nog eens duurzaam gemaakt, op groene stroom, met gerecycled papier; nu nog in een elektrische tourbus op pad. In september startte een grote theatertour met maar liefst 28 shows door heel Nederland. Ook in het Rijnmond-gebied komt Roos Blufpand langs. Check de data op haar site, de link vind je hieronder. Zaterdag 8 oktober sowieso in Spijkenisse, Theater de Stoep.

Roos Blufpand dus, een perfectie combinatie van sferische popmuziek en indringende kleinkunst. En ja, het is haar échte achternaam. Een unieke naam metSurinaamse oorsprong. Roos' opa kwam uit Suriname en Roos draagt haar genen met trots. Luister en geniet, en bezoek een show.
In Live uit Lloyd speelt Roos vijf songs met op bas en cello Juriaan Westerveld, op drums Maurits Nijhuis en op gitaarRobin de Geus. Roos zingt en speel gitaar en piano.