FEYENOORD

Geen Malacia op training Feyenoord, Dessers en Nelson terug op het veld

Pijn bij Tyrell Malacia tijdens AZ-Feyenoord
Pijn bij Tyrell Malacia tijdens AZ-Feyenoord © VK Sportphoto - Yannick Verhoeven
Tyrell Malacia ontbrak dinsdag op de training van Feyenoord. De linksback raakte afgelopen zondag geblesseerd in de verloren uitwedstrijd bij AZ. Aanvallers Cyriel Dessers en Reiss Nelson, de afgelopen weken niet inzetbaar, keerden juist terug op het veld. Cole Bassett verliet de training met een hoofdwond.
Malacia moest zich in de rust van AZ-Feyenoord laten vervangen, nadat hij in de eerste helft geblesseerd raakte. De linksback was betrokken bij de tweede goal van AZ, doordat scheidsrechter Dennis Higler vanwege een vermeende duw van Malacia naar de stip wees. In de tweede helft acteerde Lutsharel Geertruida als linksback.
Of de thuiswedstrijd tegen FC Groningen van aankomende zaterdag in gevaar komt voor Malacia is nog niet bekend. Hetzelfde geldt voor de Amerikaan Bassett. Cyriel Dessers en Reiss Nelson lijken dan wel terug te keren in de wedstrijdselectie. Beide aanvallers ontbraken de afgelopen weken bij Feyenoord, maar stonden weer op het trainingsveld.
Vanwege de voorjaarsvakantie was het dinsdag druk met toeschouwers op 1908. Beelden van de openbare training zie je hieronder.
Geen Malacia op training Feyenoord, Dessers en Nelson terug op het veld