nieuws

Feyenoord 2 met Van Beek en Kramer naar Premier League International Cup

Sven van Beek
Sven van Beek
De selectie van Feyenoord 2 vertrekt maandagavond met zestien spelers naar Wales. De ploeg van Roy Makaay en Jan Wouters spelen dinsdagavond de eerste wedstrijd in de Premier League International Cup tegen Swansea 2.
Sven van Beek reist ook mee naar Engeland. De verdediger van Feyenoord maakte vorige week zijn rentree tegen Excelsior 2 na een hardnekkige voetblessure. Ook spits Michiel Kramer zit bij de selectie van de Feyenoord 2.
De beloften van Feyenoord nemen dit seizoen voor het eerst deel aan de Premier League International Cup. Tijdens het toernooi spelen de beste reserveteams van Europa tegen elkaar. Feyenoord 2 is ingedeeld in een poule met Swansea 2, Chelsea 2 en Dinamo Zagreb 2.
In de groepsfase worden drie wedstrijden gespeeld. De winnaar van elke poule plus de beste nummers twee plaatsen zich voor de knock-out fase.
Feyenoord 2 speelt dinsdagavond om 18:00 uur op het trainingscomplex van Swansea City de eerste wedstrijd in de Premier League International Cup tegen reserves van Swansea.
De volledige selectie van Feyenoord 2:
Keepers:
Pär Hansson en Ramón ten Hove.
Verdedigers:
Sven van Beek, Wessel Dammers, Faris Hammouti, Mats Knoester, Tyrell Malacia, Miquel Nelom en Bart Nieuwkoop.
Middenvelders:
Simon Gustafson, Marko Vejinovic en Gustavo Hamer.
Aanvallers:
Mo El Hankouri, Rashaan Fernandes, Michiel Kramer en Dylan Vente.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl