Jong Sparta verliest bij Jong Vitesse

Sparta
Sparta
Jong Sparta heeft de opmars van de afgelopen weken in de Tweede divisie geen vervolg kunnen geven. De uitwedstrijd bij Jong Vitesse ging maandagavond met 4-3 verloren.
In de eerste twintig minuten kwam Jong Vitesse twee keer op voorsprong, maar dankzij doelpunten van Robert Klaassen en Cyril Chevreuil kwam het team van Ole Tobiasen ook twee keer snel terug. Nog voor rust werd het 3-2, een score die na de pauze verder werd uitgebreid. De Rotterdamse aansluitingstreffer viel pas diep in de blessuretijd op Papendal.
Na negen speelrondes staat Jong Sparta op de veertiende plek in de Tweede divisie met negen punten, een voorsprong van vijf punten op de nummer laatst HHC Hardenberg.