nieuws

Irene Mardi in Live uit Lloyd

Live uit Lloyd ontvangt dinsdag Irene Mardi. De Nederlandse singer-songwriter is muzikaal gevormd en geschoold in Utrecht, maakte eerder dit jaar een fraai debuutalbum en woont en werkt in Mexico tegenwoordig. Gepsrekstof genoeg dus en ook nog erg fraaie songs live gespeeld en gezongen.
Irene Mardi
groeide op in de jaren ’90, luisterend naar The Beatles, Simon & Garfunkel en Janis Ian. De zoektocht ging verder: Ella Fitzgerald, Stevie Wonder, Aretha Franklin, Lauryn Hill en Joni Mitchell werden grijs gedraaid. Gitaar speelde Irene al sinds haar zevende en toen ze dertien was ging ze erbij zingen en zelf liedjes schrijven.


Reizen
en muziek maken bleek een gouden combinatie voor Irene. Vele omzwervingen en mooie avonturen vormen de basis voor veel van haar songs. Van Engelse les en muziekworkshops geven in Cambodja en zingen voor Nederlandse expats in Maleisië en Brunei tot optreden in een kroeg in
Mexico City
.
En Mexico vatte haar en liet niet meer los. Irene (29) woont en werkt er momenteel en maakte er haar debuutplaatExpectations die begin 2016 uitkwam. InLive uit Lloyd speelt ze 5 songs van de plaat samen met zangeressen én ex-leerlingen van haar Noortje van der Meer en Ruth Elings. Van Mexico naar Live uit Lloyd, waarom ook niet... Eind oktober vliegt Irene weer terug, oftwel: Vaya Con Dios!

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl