nieuws

Zeg het in de Open Microfoon bij Rijnmond Nu

Open Microfoon van Rijnmond Nu
Open Microfoon van Rijnmond Nu
Het is Woensdag, het is tijd voor Jou. Wat heb je te melden in de Open Microfoon? Bel 010 - 436 44 36.
Meepraten over het Nieuws, dat je hoort of leest? Over de ellende bij de Merwedebrug? Over het miljoenenverlies bij de gemeente Rotterdam na het debacle met Waterfront? Over DuPont? Over over elkaar buitelende gemeentebestuursleden in Barendrecht?
Of wil je een persóónlijk verhaal kwijt? Over een leuke of belangrijke gebeurtenis in je familie of vriendenkring? Wil je een leuk boek aanprijzen of een bijzonder concert?
Is Poekie weggelopen of ben je naarstig op zoek naar een vriezer? Heb je een bankstel in de aanbieding? Roep de hulp in van je mede-luisteraar!
Heb je een klacht? Over verkeershufters? Over winkels of bedrijven? Voel je je belazerd? Deel een koude of warme douche uit...

BEL 010 - 436 44 36 of stuur een mail naar NU@Rijnmond.nl.

Een Twitterbericht stuur je naar @JournalistRuud mét #RijnmondNu :

RIJNMOND NU TWITTERKANAAL:

Rijnmond Nu: voor het nieuws uit jouw buurt maar ook uit binnen- en buitenland. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Voor het verhaal áchter het nieuws. En met bijzondere gasten in de studio. Ruud de Boer praat je iedere dag bij in Rijnmond Nu tussen 16.00 en 19.00 uur.

Kijk ook op de homepage van Rijnmond Nu.
Staat er bij dit artikel het symbool van een luidsprekertje? Dan kun je de uitzending terugluisteren door er op te klikken. Gebruik je nu de app? Scroll naar beneden.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl