nieuws

87-jarige vrouw mishandeld in haar eigen woning

We willen alle zaken in dit programma graag oplossen maar deze zeker!  Een 87-jarige vrouw wordt door een waarschijnlijk minderjarige jongen door haar eigen huis gesleurd. Hij bedreigt haar met een mes en wil waardevolle spullen en geld. Maar dat heeft ze niet….
Het slachtoffer in deze zaak is een overlever. Een sterke Surinaamse vrouw die al twintig jaar in de Gaffelstraat woont in oude westen van Rotterdam. Ze is weduwe en moeder van 8 kinderen van wie ze er vier heeft overleefd. En nu heeft ze ook nog een woningoverval doorstaan, maar ze heeft wel acht dagen in het ziekenhuis gelegen en heeft ze extra zuurstof nodig.
Op advies van haar zoon loopt het slachtoffer elke dag even naar buiten met haar rollator voor de broodnodige beweging. Als ze terugkomt bij haar woning, wordt ze vastgegrepen. Een jongen duwt haar naar binnen. Hij wil geld en waardevolle spullen. Die heeft mevrouw niet. De man sleurt haar van de ene naar de andere ruimte maar er zijn geen spullen. Dan laat hij de vrouw gewond achter.
Van de verdachte is het volgend bekend: het gaat om een lichtgetinte man van 14 tot 17 jaar. Hij droeg tijdens de overval een blauw trainingspak met capuchon. Bij de hals had het pak een rode kleur.
De gewelddadige woningoverval was op dinsdag 26 september om half zeven in de avond. De vraag is uiteraard wie er rond die tijds iets opvallends heeft gezien, in de Gaffelstraat.
Heeft u tips voor de politie, bel dan 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl