nieuws

Donderdag in Bureau Rijnmond

Bureau Rijnmond
Bureau Rijnmond
In Bureau Rijnmond op TV Rijnmond donderdag aandacht voor drie overvallen, een ernstige mishandeling en een dodelijke schietpartij.
Overvallen
Ten eerste aandacht voor een woningoverval. Een 87-jarige vrouw is op 26 september in haar huis op de Gaffelstraat in Rotterdam overvallen. Ze raakte gewond en moest naar het ziekenhuis.
Ook twee winkels werden onlangs overvallen. Op 6 augustus kwamen drie mannen de Rotterdamse supermarkt Lian op de Beukelsdijk binnen. Ze bedreigden medewerkers en namen geld en sigaretten mee. De derde verdachte is nog spoorloos.
Op 12 september was tabakswinkel 't Hoogvlietertje op Langs de Baan in Rotterdam doelwit van twee overvallers. Het personeel werd bedreigd met een vuurwapen en moest geld en sigaretten afgeven.
De politie is alle drie de zaken nog op zoek naar meer informatie en roept kijkers die meer weten op zich te melden.
Mishandeling
Een 25-jarige Rotterdammer werd op 30 juli mishandeld op het Binnenwegplein door vier mensen. Hij werd geschopt en geslagen waarna hij buiten bewust zijn raakte. Ook hield hij een gebroken oogkas, gebroken kaak en een afgebroken tand over aan de mishandeling. De politie zoekt nog twee daders.
Dodelijke schietpartij
De politie laat opnieuw beelden zien van een van de vier verdachten die betrokken zijn bij een schietpartij op 13 juli aan de Crooswijkseweg in Rotterdam. Een 35-jarige Rotterdammer werd toen vermoord. Een verdachte is nog op vrije voeten. Van hem worden beelden vertoond.
Bureau Rijnmond is het regionale opsporingsprogramma op TV Rijnmond en vanaf 17:20 uur elk uur te zien.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl