nieuws

Vrijwel uitverkochte theatertour O'G3NE gestart in Dordrecht

De tour van de Dordtse meidengroep O'G3NE is donderdagavond goed van start gegaan in theater Kunstmin. De voorstelling 'Three times a lady' was uitverkocht, net als de meeste andere stops in hun theatertour door het hele land.
De achterban van de drie Dordtse zussen Lisa, Amy en Shelley wordt gevormd door publiek van alle leeftijden. O'G3NE brak door dankzij The Voice of Holland, dat ze in 2014 wonnen. Ook door hun optredens in de Beste Zangers van Nederland hebben ze er veel fans bij gekregen.
Bucketlist
De zussen wilden altijd al een tour in theaters maken. "Deze hadden we op de bucketlist staan. Het leuke aan theaters is dat je de mensen kan aankijken als je praat en zingt en dat maakt het zoveel persoonlijker."
Na afloop van de première in de Kunstmin is jong en oud enthousiast over de meiden. "Die drie stemmen bij elkaar, dat is zo fantastisch", zegt een vrouw die verklaart na deze avond ook fan te zijn.

On-Hollands
"Echt een spetterende show", zegt een bezoeker uit Zoetermeer. "Bijna on-Hollands! Het is ook een ontzettend mooi theater. Ik ben hier nog nooit geweest, maar het is echt een ideale plek om je première te houden."
O'G3NE geeft hierna nog 35 optredens in het land, onder meer in Rotterdam en Spijkenisse. Maar ze zijn vrijwel allemaal uitverkocht.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl