nieuws

De Wolf: 'Niet raar als Van Beek weer in basis staat'

John de Wolf zou niet vreemd opkijken als Sven van Beek over een paar weken weer basisspeler is bij Feyenoord. De verdediger staat het hele seizoen al aan de kant met een voetblessure, maar kan binnenkort zijn rentree maken.
De Wolf zegt in FC Rijnmond dat hij verwacht dat de huidige verdediging van Feyenoord niet intact blijft, ondanks de goede prestatie die Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden samen in het centrum leveren. "Van Beek is er echt lang geweest en heeft pas één keer met het tweede elftal gespeeld. Als hij twee of drie wedstrijden verder is en toont dat hij zijn vorm weer heeft, dan vind ik het geen rare keuze als hij weer in de basis komt."
Verder laat De Wolf blijken dat hij blij is dat Rick Karsdorp niet lang is uitgeschakeld met een schouderblessure, waar deze week even voor werd gevreesd na zijn interland met Nederland tegen Frankrijk. "Hij bewijst dat hij het niveau van Oranje aan kan. Hij is nog jong en ik denk dat hij het fantastisch gedaan heeft. Zijn aanvallende kwaliteiten zijn een meerwaarde. Hij wil ten koste van alles door, gelukkig valt het dus mee en kan hij zondag weer aan de bak."
De Wolf besprak met Geert den Ouden en Etienne Verhoeff ook de ontwikkelingen bij Sparta en Excelsior en de huidige kunstgrasdiscussie in Nederland. "Om de hele teloorgang van het Nederlandse voetbal toe te wijzen aan zes kunstgrasvelden, dat gaat veel te ver," zeggen ze op Het Kasteel en Woudestein.
Wat de mannen aan de desk er van vinden kan je hierboven zien. Lukt het niet om de video af te spelen? Klik dan hier om de uitzending te bekijken.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl