nieuws

Verhaar: 'Slordigheid reken ik ook mezelf aan'

Thomas Verhaar stond na afloop van het 2-2 gelijkspel tussen zijn Sparta en Willem II met gemengde gevoelens de media te woord. De aanvaller had vooraf niet getekend voor dat resultaat, maar hij bezorgde Sparta met een laat doelpunt wel een punt. "Over de uitslag zijn we achteraf misschien tevreden, maar niet over het vertoonde spel."
In de laatste minuut schoot Verhaar de bal fraai binnen en bepaalde hij de eindstand. "Dat is natuurlijk mooi. Maar als je zo speelt en je behaalt een punt, dan ben ik benieuwd wat er gebeurt als we een aantal keren achter elkaar goed gaan spelen", liet Verhaar weten aan
RTV Rijnmond
. "In mijn ogen waren we te slordig en leden we te makkelijk balverlies."
"Dat reken ik ook mezelf aan. Ik neem veel risico in mijn spel en dat probeer ik vooral voor het doel van Willem II te doen", vervolgt de linkspoot. "Als iets dan niet lukt ziet het er knullig uit en lijkt het alsof ik er geen reet aan doe, maar dat zit in mijn spel en als ik dat niet doe dan komen de mooie momenten ook niet. Ik ben blij dat ik me er niet te veel door laat leiden."
Sparta vierde zaterdag het 100-jarig bestaan van Het Kasteel. Ter gelegenheid van de verjaardag van het stadion speelden de Rotterdammers ook met special retro-shirts. "De sponsors zullen er niet blij mee zijn, maar van mij mogen we de rest van het seizoen in dit shirt spelen. Ik vind het mooi", aldus Verhaar.