nieuws

FC Dordrecht nipt onderuit bij MVV

MVV Maastricht - FC Dordrecht
MVV Maastricht - FC Dordrecht
FC Dordrecht heeft geen passend vervolg kunnen geven aan de twee overwinningen op rij tegen FC Volendam en De Graafschop. Zondag gingen de Schapenkoppen met 2-1 onderuit in Limburg bij MVV Maastricht. Het doelpunt van Ricky van Haaren in blessuretijd kwam te laat voor Dordrecht.
Na ruim een uur spelen kwam de thuisploeg op voorsprong nadat Ricardo Ippel de bal uit de kluts voor zijn voeten kreeg en optimaal profiteerde. Ondanks aanvallende wissels van trainer Gérard de Nooijer kreeg FC Dordrecht vijf minuten voor tijd de genadeklap tegen. Thomas Verheijdt sloeg in de counter toe namens MVV Maastricht: 2-0.
In de laatste minuut tekende Van Haaren nog wel voor de 'aansluitingstreffer' namens de Dordtenaren, maar daarna wisten de bezoekers geen vuist meer te maken. FC Dordrecht blijft zeventiende in de eerste divisie met negen punten uit tien gespeelde duels.

Scoreverloop

1-0 63' Ippel
2-0 86' Verheijdt
2-1 90' Van Haaren

Opstelling FC Dordrecht

Coremans; Van Wermeskerken, Amevor, Alkan, De Nooijer, Kramer, Chacon, Agustien (73' Pisas), Daniels (73' Berenstein), Van Haaren en Da Cruz (40' Vleugels).