Chevreuil schiet Jong Sparta naast Lienden

Sparta
Sparta
In het eerste elftal wordt hij ondanks blessures vooralsnog nog te licht bevonden voor speelminuten, maar de Franse spits Cyril Chevreuil heeft Jong Sparta zondag op Het Kasteel wel een punt bezorgd. Hij was in de tweede divisie trefzeker in het thuisduel met FC Lienden, dat met 2-2 werd gelijkgespeeld.
Na twintig minuten kwam Jong Sparta op achterstand door een goal van Mohammed Ajiach. Nog voor rust verdubbelde het FC Lienden van coach Hans Kraay junior de voorsprong. De strafschop van Aderrahim Loukili werd nog gestopt door Michael Verrips, maar in de rebound scoorde hij alsnog.
Halverwege de tweede helft was ook Ivan Calero Ruiz trefzeker in de rebound. Namens de thuisploeg nam hij de aansluitingstreffer voor zijn rekening. In de laatste minuut bepaalde Chevreuil de eindstand voor Jong Sparta, dat na tien wedstrijden veertiende staat.