nieuws

Van Stee: 'Feyenoord wordt kampioen'

Henk van Stee is na 'slechts' negen wedstrijden in de eredivisie al tot de conclusie gekomen: "Feyenoord wordt kampioen." Dat zegt de oud-trainer in de voetbaltalkshow FC Rijnmond. Momenteel staan de Rotterdammers ongeslagen bovenaan met de volle buit van 27 punten in het bezit.
"Ik ben tot de conclusie gekomen dat Feyenoord kampioen wordt. Ze hebben een prima selectie, negen punten voorsprong op PSV en alles zit mee", doelt Van Stee op de zwaarbevochten 2-1 overwinning van zondag bij NEC. "Ze hebben ook wisselgeld op de bank. Jongens met scorend vermogen die een wedstrijd kunnen doen kantelen."
Volgens de voormalig interim-trainer van de Rotterdamse club kan het alleen maar beter worden in De Kuip. "Elia en Van Beek zitten er nog niet eens bij, Kramer pikt weer zijn doelpuntje mee en Berghuis zit zelfs op de bank. Ik heb er veel vertrouwen in."
"De wedstrijd tegen Ajax is heel belangrijk, want dan kan je op acht punten komen. Gezien de krachtsverhoudingen in de competitie is dat een hele grote achterstand", aldus Van Stee.