nieuws

Latuheru: 'Feyenoord is favoriet tegen Ajax'

Bart Latuheru was blij, toen hij zondag in de Goffert zag dat Michiel Kramer in de blessuretijd de 2-1 binnenschoot tegen NEC. De inwoner van Bergschenhoek is supporter van Feyenoord en speelde zelf vijf seizoenen in Nijmegen. "Gezien de andere uitslagen dit weekend hebben ze een goede stap gezet."
Na afloop spraken mensen over 'het geluk van de aanstaand kampioen'. Latuheru: "Feyenoord was inderdaad niet ongelukkig, maar ze hebben het afgedwongen. Giovanni van Bronckhorst stelde wee spitsen op en twee buitenspelers. Ze gingen alles of niets spelen. Dat het dan zo uitpakt is zuur voor de mensen in Nijmegen, maar voor alle mensen in Rotterdam hartstikke mooi."
Net als tegen PSV mocht Feyenoord in Nijmegen niet klagen met de overwinning. Het spel was zeker niet goed. "Er was weinig creativiteit op de flanken bij Feyenoord. Bilal Basicikoglu kwam de eerste helft wel langs z'n tegenstander, maar de eindpass was nooit goed. Toen Berghuis kwam ging het een stuk beter. Feyenoord kan nu met een goed gevoel naar volgende week als ze tegen Ajax spelen. Ze hebben een behoorlijke voorsprong op beide concurrenten. Feyenoord is favoriet en kan z'n eigen spel spelen", aldus Latuheru.