nieuws

Van Geel, Boskamp, Olsen en Pi-Air in FC Rijnmond

Martin van Geel
Martin van Geel
FC Rijnmond heeft voor de komende uitzendingen een aantal topgasten weten te strikken. Zo zal komende vrijdag Feyenoord’s technisch directeur Martin van Geel aanschuiven bij presentator Etienne Verhoeff en vaste analyticus Geert den Ouden.

Met Van Geel zal worden vooruitgeblikt op de topper Feyenoord-Ajax van aanstaande zondag. Zoals bekend stond de Brabander bij beide clubs op de loonlijst als speler én technisch directeur. Uiteraard wordt het Europa League-duel met Zorya Luhansk van donderdagavond ook besproken. Verder zal Van Geel ingaan op vragen over de samenstelling van de huidige Feyenoord-selectie.
Op zondag komt FC Rijnmond live uit de Kuip. Na afloop van de Klassieker schuiven drie grote voetbal-namen aan bij presentator Frank Vijg en analyticus Emile Schelvis. De oud-Feyenoorders Jan Boskamp en Pierre van Hooijdonk hebben namelijk, net als voormalig Ajax-trainer Morten Olsen hun medewerking toegezegd aan de enige regionale voetbaltalkshow van Nederland.
FC Rijnmond wordt zondag om 20.15 uur uitgezonden en daarna ieder uur herhaald. Op vrijdag gaat de uitzending al om 17.19 uur van start. Mocht je een vraagsuggestie hebben voor één of meerdere gasten, stuur dan een mail naar sport@rijnmond.nl.