nieuws

Rijnmond Nu Open Microfoon: wat heb je te melden?

Open Microfoon van Rijnmond Nu
Open Microfoon van Rijnmond Nu
Woensdag = Open Microfoon-dag! Wat heb je te melden? Bel 010 - 436 44 36. Maak je je druk over het Nieuws, dat je hoort of leest? Over politici die voor de verkiezingen weer plots alle tijd voor je hebben? Over de computerpuinzooi bij het UWV? Het gedoe rond de Merwedebrug?
Of heb je persóónlijk nieuws? Over een bijzondere of heftige gebeurtenis in je familie- of vriendenkring? Heb je een mooi boek gelezen of film gezien?
Wil je wat ruilen? Een droogmolen tegen een fietsenrek? Een salontafel tegen een Donald Duck-verzameling? Een eettafel tegen een vloerkleed? Klamp je mede-luisteraar aan!
Heb je een klacht? Of áánklacht? Over de politie, wegmisbruikers? Onbeschoft winkelpersoneel?

BEL 010 - 436 44 36 of mail naar NU@Rijnmond.nl.

Een twitterbericht stuur je naar @JournalistRuud mét #RijnmondNu :

RIJNMOND NU TWITTERKANAAL:

Rijnmond Nu: voor het nieuws uit jouw buurt maar ook uit binnen- en buitenland. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Voor het verhaal áchter het nieuws. En met bijzondere gasten in de studio. Ruud de Boer praat je iedere dag bij in Rijnmond Nu tussen 16.00 en 19.00 uur.

Kijk ook op de homepage van Rijnmond Nu.
Staat er bij dit artikel het symbool van een luidsprekertje? Dan kun je de uitzending terugluisteren door er op te klikken. Gebruik je nu de app? Scroll naar beneden.