nieuws

Woonwagen in de as gelegd in Vlaardingen-Holy

In Vlaardingen-Holy is in de nacht van woensdag op donderdag een woonwagen volledig uitgebrand. Een andere raakte zwaar beschadigd.
De brand aan de Holyweg brak om half drie uit. "Toen de eerste wagen aankwam stond de wagen al in lichterlaaie", zegt de officier van dienst van de brandweer. "De wagen was toen eigenlijk al niet meer te redden en het belangrijkste was om te voorkomen dat het vuur zou overslaan naar de omliggende wagens. Dat is gelukt, maar helaas niet zonder schade."
Een van de naastgeleden wagens heeft veel waterschade. Een wagen aan de andere kant van de uitgebrande woonwagen is beschadigd door de warmte van het vuur.

Op vakantie

De bewoners van de uitgebrande woonwagen zijn op vakantie. Uit de wagen ernaast zijn twee hondjes gered. Drie mensen zijn behandeld door ambulancepersoneel omdat ze rook hadden ingeademd.
Tien tot twintig mensen uit de andere woonwagens op het kamp zijn tijdelijk opgevangen in een uitvaartcentrum. In de loop van de nacht konden de meeste mensen weer terug naar hun woonwagen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl