nieuws

Nieuwe proefspelers op komst bij Sparta

ROTTERDAM - Sparta is druk op zoek naar versterkingen om zo snel mogelijk terug te keren naar de eredivisie. De Kasteelclub had de afgelopen week een aantal spelers op proef. Komende week krijgt de club weer de beschikking over een aantal spelers die proberen een contarct af te dwingen. Dat zei trainer Jan Everse zaterdag na het oefenduel tegen Naaldwijk.
Hoeveel spelers Everse de komende week bij zijn groep krijgt, kon hij nog niet zeggen. Ook technisch directeur Rob Baan wacht rustig af. "Er komen een aantal nieuwe spelers bij ons op proef. Maar namen wil ik nu nog niet naar buiten brengen," zei hij.
De afgelopen week had Sparta ook al een aantal spelers op proef. Kelvin Maynard, Chevello Rijp, Tim Noordraven en Vlatko Lazic voldeden niet aan de verwachtingen van t Everse en zijn adjudanten. René van Dieren (Excelsior), Levi Schwiebbe (ADO Den Haag), Mohamed Madmar (AZ) en Salif Diao (Austin Aztex) blijven voorlopig wel bij de selectie. Zij krijgen nog wat langer de tijd om zich verder te bewijzen. Naast het bovengenoemde viertal mag ook Iwan Redan proberen een contract in de wacht te slepen bij de eerste divisionist.