nieuws

Van Geel: 'Selectie is goed genoeg om het vol te houden'

Volgens Martin van Geel heeft Feyenoord een selectie die het vol kan houden tot het einde van de competitie. "Het is een ploeg met techniek, tactiek en ervaring. Lang hadden we een vrij jonge spelersgroep. Er is nu een middengroep die in de kracht van zijn leven staat", aldus de technisch directeur van Feyenoord vrijdagmiddag in FC Rijnmond.
Dat Feyenoord nu negen wedstrijden op rij heeft gewonnen in de eredivisie heeft volgens Van Geel vooral te maken met het feit dat de kern van vorig seizoen bij elkaar is gebleven. "We hebben de kern kunnen continueren. Onder meer Elia, Vermeer, Kuyt en Vilhena hebben verlengd. Nu met Jorgensen en Berghuis hebben we nog meer kwaliteit aan de selectie toegevoegd."
Ook de rol van de trainer is volgens de technisch-directeur niet te onderschatten. "Van Bronckhorst is nu voor het tweede jaar de hoofdtrainer. Hij is ook gegroeid. Vorig jaar waren we al heel goed onderweg", zegt hij. Of Feyenoord kampioen gaat worden durft Van Geel niet concreet uit te spreken. "We gaan er in ieder geval wel voor."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl