nieuws

Kuyt: 'Klassieker mooiste wedstrijd van het seizoen'

Dirk Kuyt speelde al verschillende keren met de Rotterdammers tegen de aartsrivaal uit Amsterdam, maar toch blijft de aanvaller het treffen met Ajax bijzonder vinden. ''De Klassieker is voor mij de mooiste wedstrijd van het seizoen'', aldus Kuyt.
Zondag zal Kuyt gewoon weer in de basis staan tegen Ajax. In het Europa League-duel donderdagavond tegen Zorya Luhansk moest de aanvaller genoegen nemen met een plaats op de bank. Kuyt begrijpt de keuze van zijn trainer Giovanni van Bronckhorst, maar staat toch liever op het veld. ''Het is altijd lastig om niet te spelen. Ik ben 36 jaar, maar ik vind het nog steeds hartstikke leuk'', aldus de aanvoerder van Feyenoord.
Feyenoord is de ongeslagen koploper en heeft een voorsprong van vijf punten op nummer twee Ajax. Bij winst kunnen de Rotterdammers het gat vergroten naar acht punten. Kuyt gaat daarom ook vol voor een overwinning in de Kuip. '''Wij willen heel graag die drie punten gaan binnenhalen en dat moeten we op het veld laten zien'', aldus Kuyt

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl