nieuws

Mysteries rondom opnames tv-programma The Grand Tour

futureland
futureland
Waar zijn de opnames van het nieuwe autoprogramma The Grand Tour? Die vraag stond voor veel mensen centraal zaterdag, ook voor de mensen die erbij mochten zijn. Er was één ding bekend: het verzamelen gebeurde op de Tweede Maasvlakte.
Het was een selecte groep mensen die werd toegelaten tot de opnames van The Grand Tour, de opvolger van het populaire autoprogramma Top Gear. Dat het programma van de immens populaire Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May naar Rotterdam zou komen, werd anderhalve week geleden bekend.


Via een speciale website konden geïnteresseerden zich aanmelden. Het verzamelen was zaterdagmiddag bij Futureland op de Tweede Maasvlakte, maar daarmee hield bijna alle informatie wel op.
"Futureland is dicht vandaag", zegt verslaggever Bram Wesdorp. "Maar de parkeerplaats hier is bomvol"
Om de geheimhouding rondom het programma nog verder te vergroten, werd er alles aan gedaan om niets naar buiten te laten komen.

En daarna bleef het stil. De mensen zijn met bussen vervoerd naar een andere locatie, mogelijk een tent.


Wat er te zien is, moet blijken als het programma wordt uitgezonden, via een speciaal kanaal van Amazon. De eerste uitzending van The Grand Tour is op 18 november.