nieuws

Zaalsporten: Nesselande boekt tweede overwinning

De volleyballers van Nesselande
De volleyballers van Nesselande
De volleyballers van Nesselande/Voorelkaar.nl hebben zaterdag de tweede overwinning van het seizoen geboekt. Het team uit Zevenhuizen won in eigen huis na een 2-0 achterstand in sets uiteindelijk met 3-2 van Coolen-Alterno: 19-25, 21-25, 25-23, 25-20 en 15-9.
Regiogenoot ARBO Rotterdam Volleybal wacht nog altijd op de eerste punten van het seizoen. Zaterdag ging de formatie van coach Rodin Merx met 3-0 onderuit in Veenendaal bij Vallei Volleybal Prins. 25-15, 29-27 en 25-17 waren de setstanden.
In de eredivisie voor dames komt Sliedrecht Sport zondag pas in actie. De volleybalsters reizen af naar Almelo waar Eurosped de tegenstander is.

Handbal

Het zal geen verrassing zijn dat HARO Rotterdam ook in de negende speelronde van de eredivisie geen punten heeft weten te pakken. Zaterdag gingen de handballers van trainer Miki Zornic met drie goals verschil onderuit tegen Red-Rag/Tachos uit Waalwijk: 25-28.
HARO blijft dus puntloos onderaan op de ranglijst. Komende maandag is in Sportclub Rijnmond op TV Rijnmond een uitgebreide reportage te zien over de promovendus.

Basketbal

Van de basketbalclubs uit de regio Rijnmond kwamen zaterdag alleen de dames van Renes/Binnenland in actie. In de topper bij koploper Lekdetec.nl in Bemmel verloren de Barendrechters echter met 62-51. Daardoor loopt de achterstand op tot vier punten.
De heren en dames van Rotterdam Basketbal spelen allebei zondag.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl