nieuws

Twee "mooiste natuurgebieden" in Chris Natuurlijk

IMG_5121
IMG_5121
Verkiezing Mooiste Natuurgebied, De Nacht van de Nacht en De Kloten van de mus in Chris Natuurlijk van 29 oktober.

Twee "mooiste natuurgebieden" in Zuid-Holland

Een bloedspannende verkiezing is het, die van
. Chris Natuurlijk gaat met boswachter Ted Sluijter van Natuurmonumenten naar het
bij Hellevoetsluis. Quackgors maakt deel uit van
, een natuurgebied dat kans maakt op de titel.

Ook Nationaal Park Hollandse Duinen in de race

Ook het Nationaal Park Hollandse Duinen, een park in oprichting, is genomineerd. De duinen en het strand langs de Noordzee van Hoek van Holland tot aan de grens met Noord-Holland , maken deel uit van dit park. Dus ook de Van Dixhoorndriehoek bij Hoek van Holland. Arjan van den Heuvel van het Zuid-Hollands Landschap vertelt waarom je volgens hem moet stemmen op Nationaal Park Hollandse Duinen.

De nacht in met columniste Jet Manrho

Jet Manrho laat zich in haar maandelijkse column voor Chris Natuurlijk inspireren door de Nacht van de Nacht. Wat gaat zij doen in dit weekend waarin de wintertijd ingaat en waarin we dus een uurtje langer kunnen slapen of een uurtje langer kunnen genieten van de nacht. Op haar blog is de column vanaf zaterdag 29 oktober hier terug te lezen met bijbehorende foto.

Hebben mussen kloten?

Na De bilnaad van de teek , verschijnt op 4 november een nieuw boek van Kees Moeliker met verhalen over beesten die eerder werden gepubliceerd in NRC Handelsblad. In Chris Natuurlijk Over De kloten van de mus vertelt Moeliker zaterdag 29 oktober alvast in Chris Natuurlijk.

Over Chris Natuurlijk!

Waar hoor je over mooie parken, goede boeken, of leuke wandelingen? Wat is de beste plek om duurzaam te dansen? Festivals, evenementen, lezingen en tentoonstellingen. Je hoort er meer van bij Chris Natuurlijk! Elke zaterdag van 08.00 tot 09.00 op 93.4 Radio Rijnmond.