nieuws

TPP onderuit tegen directe concurrent De Hommel

TPP Rotterdam
TPP Rotterdam
De zaalvoetballers van TPP hebben vrijdagavond met 4-3 verloren van Fck/De Hommel. In het Topsportcentrum in Rotterdam probeerde TPP het spel te maken. Het vooraf lager geklasseerde De Hommel loerde op de counter en sloeg op beslissende momenten toe.
Vooral Anouar Boukhari was een plaag voor het dit seizoen flink vernieuwde TPP. Boukhari nam alle goals van De Hommel voor zijn rekening. Toch had TPP lang uitzicht op een beter resultaat. In de eerste helft was het de sterkere, maar na een 2-1 voorsprong werd vlak voor rust de 2-2 geïncasseerd.
Na rust waren de teams meer aan elkaar gewaagd, maar het was De Hommel dat, ondanks een zeer smalle selectie van slechts zeven man, met de zege aan de haal ging. Na zes wedstrijden in de eredivisie heeft TPP tor dusver één overwinning en één gelijkspel behaald.
Afgelopen zomer raakte TPP de gehele basisploeg kwijt. Coach Max Tjaden vertrok om bondscoach te worden, topspelers als Karim Mossaoui en Lahcen Bouyouzan kozen voor een verblijf elders. Met veel eigen jeugd bouwen de Rotterdammers nu met vallen en opstaan onder coach Abdul Marbah aan een nieuw team. Zowel TPP als De Hommel bivakkeren onderaan de middenmoot van de eredivisie.