nieuws

Muyters: 'Zuur dat we hier geen punt pakken'

Tom Muyters stopte zaterdagavond een penalty in de wedstrijd tegen Ajax. Toch kon de Excelsior-keeper niet voorkomen dat de Kralingers met 1-0 verloren in Amsterdam. "Het is zuur dat we hier als team geen punt kunnen pakken", aldus Muyters vlak na afloop.
Vlak na de rust wist Hakim Ziyech de Belgische sluitpost te passeren met een bekeken schot in de rechterhoek. "Ik vind dat ik hem niet kon hebben. Als Ziyech trapt, dan weet je dat hij bepaalde kwaliteiten heeft. Die bal valt echt vol in de hoek. Ik zag hem ook niet vertrekken. Dus ik denk dat we gewoon moeten zeggen dat het een mooie goal was", aldus de keeper van de Kralingers.

Penalty

Na een uur spelen stopte Muyters een strafschop van Lasse Schöne, daarmee hield hij Excelsior in de wedstrijd. "Als keeper ga je naar een hoek. Dan moet je een beetje geluk hebben. Hicham Faik komt naar me toe en zegt: 'Je gaat hem stoppen.' Ik zeg: 'Ja, oké dan' en die bal komt links van me dus ik was blij dat-ie daar kwam", aldus Muyters.
Hoewel Excelsior nu zes wedstrijden op rij heeft verloren, blijft de keeper positief. "Het ligt heel kort bij elkaar. We moeten niet kijken naar de zes nederlagen. We kijken van week tot week. Het gaat wel onze kant op vallen als we zo verder gaan", besluit de keeper van Excelsior.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl