nieuws

FC Dordrecht onderuit in Emmen

FC Emmen - FC Dordrecht
FC Emmen - FC Dordrecht
FC Dordrecht heeft de uitwedstrijd in Emmen verloren. De ploeg van trainer Gerard de Nooijer kwam nog knap op voorsprong, maar zag deze door twee goals van Cas Peters in de tweede helft de voorsprong veranderen in een achterstand.
Het duel begon met wat kansen aan beide kanten, maar Dordrecht vond het net als eerste. Na ruim twintig minuten nam specialist Ricky van Haaren legde de bal precies op het hoofd van Joël Thomas, die voor de voorsprong zorgde. Vervolgens veranderde het spelbeeld niet echt, maar zowel FC Emmen als de plaatselijke FC uit Dordrecht kwamen tot aan de rust niet meer tot scoren.
De Drentse ploeg ging na rust op zoek naar de gelijkmaker en na ruim een uur was het Cas Peters die vanuit een corner raak kon koppen. Tien minuten voor tijd was het diezelfde Peters die Emmen op voorsprong zette. Dordrecht gaf nog even gas, maar kon een nederlaag niet voorkomen.

Opstelling FC Dordrecht:

Coremans: Klooster (55. Daniels), Thompson (83. Boogers), Alkan, De Nooijer; Van Haaren, Kramer, Chacon; Van Wermenkerken, Thomas en Da Cruz.

Scoreverloop:

21. 0-1 Joël Thomas
62. 1-1 Cas Peters
78. 2-1 Cas Peters