HC Rotterdam verliest van Den Bosch

Hockeyclub Rotterdam
De heren van Hockeyclub Rotterdam hebben zondag in Den Bosch een ruime nederlaag geleden. De ploeg van coach Albert Kees Manenschijn ging in Brabant met 4-1 onderuit en staat nu zevende in de Hoofdklasse.
De Rotterdammers gingen rusten met een 1-0 achterstand en kwamen vlak na rust terug in de wedstrijd na een rake strafbal van aanvoerder Jeroen Hertzberger. Tien minuten daarna kwam Den Bosch weer op voorsprong en zij liepen daarna uit naar 4-1.
HC Rotterdam staat door deze nederlaag dus weer zevende in de Hoofdklasse. Het verschil met nummer drie Den Bosch bedraagt na acht wedstrijden slechts vier punten.