Gio: 'Gelijkspel voelt niet als nederlaag'

Giovanni van Bronckhorst vindt niet dat het tweede puntenverlies op rij als een nederlaag gezien moet worden. De trainer van Feyenoord baalde na afloop van het duel met Heerenveen natuurlijk wel. ''We hebben wel nagelaten om de wedstrijd te beslissen'', reageerde hij.
De bezoekers uit Friesland kwamen al snel op voorsprong in De Kuip. ''We begonnen niet goed aan de wedstrijd en Heerenveen wel. Er was veel onzekerheid in de ploeg en na de 1-0 achterstand kwamen we wat beter in ons spel. Vervolgens stonden we in de rust ook verdiend met 2-1 voor.''
Na rust was Gio tevreden over zijn ploeg en wisselde daarom ook niet. ''We bleven kansen creëren en daarom is het soms beter om niet te wisselen. In de tweede helft was er niets aan de hand en krijgen we een heel grote kans om de 3-1 te maken. Dat doen we niet en zij scoorden uit het niets de gelijkmaker'', aldus Van Bronckhorst tegen RTV Rijnmond.