nieuws

Rijnmond Nu: Ben jij Digitaal Fit?

Waarschijnlijk ben je digitaal redelijk fit. Anders had je dit bericht niet gelezen. Sommigen spreken over twee groepen mensen: zij die wél en zij die niet 'op de digitale trein' hebben kunnen springen.
Hoe belangrijk is het om digitaal fit te zijn? En hoe word je dat? Is het daadwerkelijk zo moeilijk? Zo niet onmogelijk als je eenmaal de boot hebt gemist?
Nel Westerhof van Seniorweb Rotterdam is te gast bij Rijnmond Nu.
Als jij vragen hebt: stel ze! Bel 010 - 436 44 36 of stuur een mail naar NU@Rijnmond.nl. Wat is JOUW ervaring met social media, het internet, het maken van filmpjes, het delen ervan...?
Meer informatie kun je vinden op: seniorweb.nl of de Rotterdamse versie!
Een twitterbericht stuur je naar @JournalistRuud mét #RijnmondNu :

RIJNMOND NU TWITTERKANAAL:

Rijnmond Nu: voor het nieuws uit jouw buurt maar ook uit binnen- en buitenland. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Voor het verhaal áchter het nieuws. En met bijzondere gasten in de studio. Ruud de Boer praat je iedere dag bij in Rijnmond Nu tussen 16.00 en 19.00 uur.

Kijk ook op de homepage van Rijnmond Nu.
Staat er bij dit artikel het symbool van een luidsprekertje? Dan kun je de uitzending terugluisteren door er op te klikken. Gebruik je nu de app? Scroll dan naar beneden.