nieuws

Vermeulen redt punt voor reserves Excelsior

Kevin Vermeulen
Kevin Vermeulen
Excelsior 2 heeft maandagavond niet weten te winnen van ADO Den Haag 2. De reserves van de Kralingers kwamen op Woudestein niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Een laat doelpunt van Kevin Vermeulen bezorgde Excelsior nog een punt.
Met onder andere Bas Kuipers, Nigel Hasselbaink en Stanley Elbers in de basis nam de thuisploeg het op tegen de Hagenaars. Na een half uur kwam ADO op voorsprong, nadat Hector Hevel een discutabel toegekende strafschop verzilverde. Al vroeg kwam Excelsior weer op gelijke hoogte via Carlo de Reuver: 1-1.
Twintig minuten voor tijd namen de bezoekers echter weer de leiding uit een vrije trap, maar in de slotfase trok Excelsior 2 de stand alsnog gelijk. Met wederom een rake vrije trap was het Vermeulen die vijf minuten voor tijd de eindstand bepaalde.
Door de remise komt Excelsior 2 in de reservecompetitie op gelijke hoogte met het tweede elftal van stadgenoot Feyenoord, dat volgende week maandag pas weer in actie komt.

FC Dordrecht

FC Dordrecht 2 kwam maandag ook in actie. De ploeg speelde eveneens met 2-2 gelijk bij het tweede van Willem II. Namens de Schapenkoppen waren Alvin Daniels en Nick Hak trefzeker.
Bij de tegenstander uit Tilburg was Jari Schuurman één van de doelpuntenmakers. Hij wordt door Willem II gehuurd van Feyenoord en komt niet aan speelminuten toe in de Brabantse hoofdmacht.