nieuws

De Nooijer: 'Genoeg punten halen voor winterstop'

FC Dordrecht is dit seizoen teleurstellend begonnen. Maar wanhopen doet trainer Gérard de Nooijer niet. In deel één van de competitie wil hij met zijn ploeg wegkomen van de onderste plaatsen. ''We moeten zorgen dat we nog voor de winterstop genoeg punten halen. Dat is de doelstelling'', aldus de trainer van FC Dordrecht.
Afgelopen zondag verloor de nummer zeventien van de Jupiler League na een voorsprong met 2-1 van FC Emmen. Vrijdagavond staat er opnieuw een lastige duel op het programma voor FC Dordrecht. VVV-Venlo is dan de tegenstander. ''Een hele goede ploeg. Misschien wel een kampioenskandidaat. Ze staan nu tweede en verliezen weinig. Het voordeel is wel dat aanvoerder Danny Post niet mee doet. Hij is één van de sterkhouders'', aldus de Nooijer.
In de wedstrijd tegen VVV-Venlo kan de trainer van de Schapenkoppen beschikken over een vrijwel fitte selectie. Alleen de langdurig geblesseerde Jafar Arias ontbreekt in het duel in Venlo. Het herstel van de aanvaller verloopt sneller dan verwacht. Arias was allereerst het hele seizoen uitgeschakeld vanwege een beenbreuk, maar de spits hoopt over twee à drie weken weer onder begeleiding te trainen bij zijn club.
FC Dordrecht zal ook weer beginnen met Joël Thomas. De spits scoorde tegen FC Emmen. Ondanks het doelpunt is De Nooijer niet geheel tevreden over de Franse aanvaller. ''Ik vond dat hij heel slordig was aan de bal. Als hij van waarde wil zijn voor het elftal, dan zou hij veel beter aanspeelbaar, sterker en meer balvast moeten zijn'', zegt de trainer van FC Dordrecht.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl