nieuws

Thomas Verhaar: 'Miste penalty niet door ruzie'

Thomas Verhaar wijt zijn gemiste strafschop tegen Heracles Almelo niet aan de ruzie die hij vlak daarvoor had met Lloris Brogno. Het tweetal wilde beide de penalty nemen. "Zoiets zorgt wel dat er meer druk op staat. Maar als ik uit mijn concentratie was gehaald, had ik de bal niet genomen."
Na de wedstrijd tegen Heracles Almelo, die uiteindelijk in 2-2 eindigde, mochten beide hoofdrolspelers niet voor de camera's van de media verschijnen om uitleg te geven over het incident. Een aantal dagen was Verhaar dat wel. "Wat er is gebeurd, is niet goed te praten. We willen beide die penalty nemen, maar moeten dat op een andere manier oplossen. We dachten beide dat wel in ons recht stonden. Ik dacht dat afspraken helder waren, maar ik denk dat Brogno er ook zo over denkt. We hebben het inmiddels uitgesproken en als we er dan toch een positief punt uithalen is het dat we beide die bal durven nemen."
Zakaria El Azzouzi staat bovenaan de lijst bij Sparta en Verhaar op nummer twee. Omdat El Azzouzi gewisseld was, dacht de ingevallen Brogno waarschijnlijk dat hij bovenaan de lijst kwam omdat de Belg dit seizoen al twee strafschoppen heeft gescoord.
Lloris Brogno mocht van Sparta wel op het voorval reageren, maar wilde dat zelf niet.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl