nieuws

Elia: 'Trots op het resultaat'

Feyenoord speelde donderdagavond in Oekraïne met 1-1 gelijk tegen Zorya Luhansk. Eljero Elia vindt dat de Rotterdammers ondanks het puntenverlies trots moeten zijn op het resultaat. ''We zijn hier gekomen voor een resultaat en hebben uiteindelijk één punt meegenomen'', zei de rappe aanvaller na afloop tegenover RTV Rijnmond.
Vlak voor rust kreeg Eric Botteghin bij een 1-0 voorsprong een rode kaart. In de tweede helft haalde trainer Giovanni van Bronckhorst spits Nicolai Jorgensen eruit en moest Feyenoord het voornamelijk van de tegenaanval hebben. ''We hadden goede kansen in de counter. Een beetje loeren en met één goede bal kan je zomaar één op één met de keeper komen. Daar hoopte ik een beetje op'', zei Elia.
De Rotterdammers zakken nu van de eerste naar de tweede plaats in de poule. Fenerbahce, dat knap met 2-1 won van Manchester United, heeft net als Feyenoord zeven punten en staat nu op onderling resultaat bovenaan. De Engelsen volgen op slechts één punt en Feyenoord speelt nog tegen Fenerbahce én Manchester United. ''Het is erg spannend en het kan tot de laatste speeldag spannend blijven. We gaan er alles aan doen om door te gaan. Bij ons thuis kan er van alles gebeuren.''